Céginformáció
Céginformáció

A minőségi kandallókályhákat gyártó és értékesítő Fireplace Kft. 1994-es alapítása óta a céltudatos tervezés és az üzleti kapcsolatok folyamatos építése révén az európai piac megkerülhetetlen szereplőjévé vált.

A legmagasabb nemzetközi igényeknek és követelményeknek megfelelő gyártás minőségét a miskolci nehézipari hagyomány és magasan képzett szakemberek csapata garantálja. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően gyártó üzemünk kapacitása az alapítás óta megsokszorozódott. Termékeinket elsősorban az európai barkácsáruház láncokon keresztül értékesítjük.

Az innovatív fejlesztés és formatervezés eredményeként cégünk kínálatában egyidejűleg több mint 100 kandallókályha modell szerepel. A széleskörű kínálatról és a minőségről kreatív fejlesztő-tervező és formatervező team gondoskodik. A Fireplace számos szabadalommal és védett nemzetközi ipari mintaoltalommal rendelkezik. Formatervezőink és fejlesztőmérnökeink innovatív munkájának köszönhetően az utóbbi években több formatervezői nívódíjat is elnyertünk: 2002-ben az „Alicante” elnevezésű kandallókályhánk kapta a „Hungarian Industrial Design Award – NIF 2002” díjat, a 2014. évi Magyar Formatervezési Díj pályázatának termék kategóriájában pedig a „Róma” kandallókályhánk nyerte el a Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség különdíját.

 
Székhely és külkereskedelmi iroda
külkereskedelmi iroda:

Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.
H-2800 Tatabánya, Vértanúk tere 4.

Tel.: +36 34 512 400
Fax: +36 34 512 401
E-mail: info@fireplace.de

Bemutató terem nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig 8-16 óra között.   

Ettől eltérő időpontban is, előre egyeztetéssel.

A tatabányai irodaépületben dolgozik az értékesítési- (export), a logisztikai-, a vevőszolgálati- és a pénzügyi részleg. Innen irányítjuk a termékek európai értékesítését és elosztását.

Székhely:

Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.
H-3553 Kistokaj, Állomás u. 7.

Tel.: +36 46 529 318
Fax: +36 46 529 355
E-mail: info@fireplace.hu

Bemutató terem nyitva tartása:
Hétfőtől - Csütörtökig 8-15 óra között, Pénteken 8-13 óra között.

Ettől eltérő időpontban is, előre egyeztetéssel.

A Miskolc melletti székhelyünkön, Kistokajban található a Fireplace gyártó üzeme és fejlesztési központja.

Infobox is very easy to customize because, well, it's your code
Térképes kereső
Betöltés