Főoldal/ Céginformáció
Céginformáció

Cégünk 1994-ben alakult, kandallókályhák gyártására és azok európai piacon való értékesítésére.

A gyártás alapjául a Miskolc környékén található nehézipar és a jól képzett szakszemélyzet szolgál, amelyek meg tudnak felelni a megnövekedett nemzetközi igényeknek és követelményeknek is. A kezdetek óta – a technikai fejlődésnek köszönhetően – a kapacitás megsokszorozódott.

A Fireplace a termékek értékesítése során a barkácsáruházláncokra támaszkodik, amelyek Európában nagy számban képviseltetik magukat. A cég ezen üzleti kapcsolatai által nemzetközi szállítóvá nőtte ki magát. A Fireplace céltudatos tevékenységével időközben az európai piacon rangos pozíciót ért el, ma már a barkácsáruház-szegmens 5 legfontosabb kandallókályha beszállítója közé tartozik.

A cég 2000 óta tagja a HKI Industrieverband Haus-, Heiz- und Küchentechnik e.V.-nek, így a német piac teljes értékű szereplőjévé vált.

Az innovatív fejlesztés és formatervezés által a cég ajánlata egyidejűleg több mint 100 kandallókályha modellt tartalmaz. A széleskörű program megőrzéséről tehetséges formatervező- és tervezőgárdánk gondoskodik. E szakembereknek köszönhetően a Fireplace számos szabadalommal és védett nemzetközi ipari mintával rendelkezik. A formatervezők innovatív munkáját a 2002-es évben a szakma egyik testülete is elismerte, a kandallókályha modellek egyike elnyerte a „Hungarian Industrial Design Award - NIF 2002“ elnevezésű díjat.

A termékek minőségét az RWE Power AG a DIN és DIN PLUS, illetve az új EN-szabványok szerint ellenőrzi. A termelést önkéntes alapon az RWE Power AG tűzhely ellenőrző felügyeli.

Szabad lézervágó kapacitás - www.minosegilezervagas.huSzékhelyek

A Fireplace Kft. Magyarországon 2 székhellyel rendelkezik:

1.

Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.
H-2800 Tatabánya, Vértanúk tere 4.
Tel.: +36 34 512 400
Fax: +36 34 512 401
E-mail: info@fireplace.de

Bemutató terem nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig 08-16

Ez az irodaépület ad otthont az értékesítési- (export-), logisztikai-, vevőszolgálati- és pénzügyi részlegeknek. Innen irányítják a termékek értékesítését és elosztását Európa-szerte. A vevőszolgálatunkat külsős munkatársak támogatják, akik mind a barkácsáruházakkal, mind a vevőkkel egyaránt tartják a kapcsolatot.


2.

Fireplace Gyártó és Kereskedelmi Kft.
H-3553 Kistokaj, Állomás u. 7.
Tel.: +36 46 529 318
Fax: +36 46 529 355
E-mail: info@fireplace.hu

Bemutató terem nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig 07-15

A telephelyen a fejlesztés és gyártás található. Büszkék vagyunk rá, hogy az összes termékünket magunk fejlesztjük, tervezzük, gyártjuk és csomagoljuk.

Copyright © 2005 Fireplace